Tuesday, November 16, 2010

Selamat Hari Raya Aidiladha :)

assalamualaikum :)
disini, sy ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha
kepada semua rakan taulan saya
okay, enough, tak pyh nak sastera sgt lah kan ayat tu
oh em gee, mcm tak caye esk da nak raye
hurm, tak terase mcm nak raye lgsg la sbb tak blk kmpg
but everytime raye haji, i mmg tak blk kmpg pon
all my frens msti tgh sebok menolong mak kat dapur kan waktu mlm2 cam ni
but not for me, haha :D
my mom just ordered satay je for tomorrow
sng cte, tak yah la nak bersusah payah memasak kat dapur kan
so keje i online jela skang ni kan
haha, act i'm speechless da
tak tahu nak ckp ape lg
mate pon da berat ni *terbayang tilam dan batal yg empuk*
pluss esk nak kena bangun awal sbb nak get ready utk smayang raye
so, i think dat's all for now
Selamat Hari Raya Aidiladha once again peeps
nunite ;)

1 comment:

  1. haha, ayat tk leh bla :)
    rndu kau nick <3
    - tasha -

    ReplyDelete