Thursday, December 23, 2010

Naqiyuddin Naharuddin :)

heyy peeps! i wanna tell u guys about this guy up there. his name is Naqiyuddin Naharuddin. he's my close fren :) i love being fren with him. sometimes dye ni jenis yg gle gle cket, haha. i always called him KEDING sbb bdn dye keding gle nak mam, haha. keding2 dye pon, dye aktif sukan. dye ni suke gle main futsal. kalo bole stiap ptg kot dye main dgn mmbe2 dye, haish. Naqi, if u read this, sy nasihatkan kurangkanlah bermain futsal krn thn hadapan anda akan menduduki peperiksaan SPM :) and and and, i da anggap dye ni mcm abg i sndri, hee :D dan dye ni sbnrnye budak hott kat skola, but everytime i pggl dye bdak hott je dye msti takk suke. dye menafikan yg dye tu hot. kenyataannya, dye mmg hot, hahaha, jgn mara ye keding :P so, i think dat's all u guys. if i have new storie(s), i'll update my blogg okayy. tootles! *wink*


p/s: Naqi, jika anda membace blog ini, sy ingin meminta maaf jika sy ade terkasar bahasa ye, hee ;)



2 comments:

  1. oh naqi hot eh? tatahu pulak. baby booo saya tu, Hihi

    ReplyDelete
  2. haha, dye mmg hot pon but dye tak nak mengaku

    ReplyDelete